Täyden palvelun turvaosaaja ja turvaurakoitsija

Palveluitamme

Palveluitamme ovat muun muassa turvallisuusalan konsultointi, suunnittelu, asennus, huolto, huoltosopimukset, ylläpito, asiantuntijapalvelut. Asuntoyhtiöiden lukitus ja ovipuhelinhuolto on suurin sektorimme. Lisäksi useiden palvelutalojen lukitus ja oviautomatiikan asennus ja huolto työllistävät meitä.

Lukitusten, sähköisten turvajärjestelmien ja ovi- ja porttiautomatiikan lisäksi meillä on vuosien kokemus myös kulunvalvonnasta ja ovipuhelinjärjestelmistä.

Myymme useita Abloy tuotteita.

Valtuutukset ja yhteistyö

Olemme iLOQ ja Dormakaba -valtuutettu lukkoliike

iLOQ
Dormakaba

Uusi iLOQ 5-Series – joustava pääsynhallintaratkaisu

Digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä on osa muokattavaa ja joustavaa iLOQ 5-Series -tuoteperhettä. Asiakkaat voivat käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää. Yhdessä järjestelmässä voidaan käyttää monia eri tunnisteita, kuten digitaalisia iLOQ S5 -avaimia, iLOQ S50 -avain fobeja, RFID-tunnisteita, NFC-ominaisuudella varustettua puhelinta ja PIN-koodeja. iLOQ 5 -Series skaalautuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi se soveltuu yhtä hyvin yksittäisiin rakennuksiin kuin kymmenistä kiinteistöistä koostuviin kokonaisuuksiin, joissa on tuhansia lukkoja.

Lue lisää iLOQ S5 pääsynhallintajärjestelmästä

iLOQ S5 on paristoton ratkaisu

Muiden iLOQin digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitusjärjestelmien tapaan uusi iLOQ S5 ei tarvitse toimiakseen paristoja tai kaapeleita. Kulkuoikeuksien varmistamiseen ja lukon avaamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Mitä enemmän avaimia ja lukkoja kiinteistössä on, sitä enemmän kustannukset pienenevät. Suurissa lukitusjärjestelmissä on mahdollista säästää miljoonia euroja järjestelmän elinkaaren aikaisissa hankinta- ja huoltokustannuksissa. iLOQin omavoimaiset ratkaisut ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja suunniteltu kestämään. Pelkästään vuonna 2019 ne säästävät 27 000 kg paristojätettä ja 7 000 kg metallijätettä verrattuna muihin lukitusratkaisuihin.

Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa iLOQ S5:lla

Kuten muissakin iLOQin ratkaisuissa, pääsyoikeuksia voi luoda, muokata ja poistaa helposti ja turvallisesti etäyhteydellä pilvipohjaisen iLOQ Manager -ohjelmiston avulla. Muista ratkaisuista digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä eroaa kuitenkin siinä, että se mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän. Aina ennen lukituksen avaamista järjestelmän tuotteet jakavat tietoa esimerkiksi pääsyoikeuksista, käyttötiedoista, aikarajoituksista ja avainten estolistoista. Oviin ei kuitenkaan tarvitse asentaa kaapeleita tai paristoja.

Etäpääsynhallinta

iLOQ S5:ttä voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että lukitusjärjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. iLOQ Online voidaan ottaa käyttöön vaivattomasti yksittäiseen oveen tai johdotettuna usean oven ratkaisuna. Järjestelmään on mahdollista liittää myös etähallittavia lukkosylintereitä, lukijoita sekä aikaohjattuja sähköistettyjä ovia.

iLOQ S5 integroituu monipuolisesti eri järjestelmien kanssa

iLOQ S5:n standardi avoin ohjelmointirajapinta mahdollistaa integraation uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilötietokantojen kanssa. Tällä on monia hyödyllisiä käyttökohteita. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi päivittää tiloissa olevien kosketusnäyttöjen avulla tai mobiilisovelluksilla ja jakaa iLOQ S5 -avaimelle.